Bløgg

Bløgg

Bløgging!

Bløgging e et nytt uttrøkk i IT terminologien. Det har ikkje (som mange trur) nåkka me fesk å gjør, men e rett å slett en førrkortelse av Web Løgn. Nu e det ikkje bære løgn som kommer her, men åsså en del faktisk Ski Doo-hets. Vess det e nån som finn dettan støtanes eller på anna måte ikkje lika faktahets, så vær vennlig å send en mail te polaris_e_konge@sjorr.no

Info

Ski Doo-hetsPosted by Sjæfen Fri, November 16, 2007 18:22:36

Etter utallige klager fra trette Ski Doo-eiere som i lang tid har mistet nattesøvnen har leketøysprodusenten begynnt å se litt på hvorfor Ski Doo forårsaker så mye mer søvnløshet enn andre merker. Noen oppsiktsvekkende funn ble gjort, og det er brakt på det rene at det er det såkalte «non slip»-systemet til Ski Doo som i lang tid har blitt feilmontert, slik at dette oppfører seg som et «non sleep»-system istedenfor. Feilen antas å bli rettet iløpet av høsten 2013, melder Ski Doo Norge i en e-post til sjorr.no

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sjæfen Fri, November 16, 2007 22:18:48

det e nærligganes å tru at enkelte polariseiera kan vær født å oppvokst i Voje å dermed har pådrogge sæ det velkjente "vær alt førr seint ute"-syndromet som andre har lidd førr opp gjennom åran.

Posted by Sjorrarild Fri, November 16, 2007 21:34:39

Non-sleep systemet som kun Ski-Doo har originalt på sine skutra ser ut tell å funger som det skal. Det vises tydelig sia Polaris-eieran aldri kjæm sæ opp tids nok tell å kjør tell grensen når Ski-Doo eieran står klar, men eindå ligg å søv å drøm om at di hadde Ski-Doo.